Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz misirulez #75 üzenetére

Nem mondtam azt, hogy régen nem volt rosszabb a helyzet. Erről szó sincs. Örülök, hogy nem abban a korban kellett élnem.
    Viszont ettől függetlenül a jelenlegi "javulás" is kevés ahhoz mint ami kéne. Akkoriban főként talán európára koncentrálódtak ezek az esetek.
    Viszont napjainkban össze vissza a világban. Ugye az 1-2. vh. Ott volt a Vietnám, Kórea, Kuvait, Irak, Afganisztán, és akkor Afrika még szóba se jött! Pedig ott van aztán írtás dögivel. Nézd meg a Véres Gyémánt c. filmet, az elég szép képet ad mi is folyik ott. Nembeszélve arról, hogy az ilyen országok hadurai délamerikában is megtalálhatók. Csak nem mindig kapnak akkora nyílvánosságot. De ha azt vesszük ugyan úgy megvan a háborúk gyilkolások mennyisége most is, mint akkoriban, csak az egész világ területén szétszórva...
    B.nőm anyukája Trutykó könyvében olvasta, hogy nemrég Ruandában több mint 1 millió embert mészároltak le két népcsoport közti konfliktus kapcsán... Állítólag a Tv-ben is volt, én abszolút nem tudtam róla.
    Szóval a fene tudja, lehet, hogy rosszabb volt a helyzet "akkoriban" , de most se sokkal jobb.

Új hozzászólás Aktív témák