Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
Én már komolyan azt várom, hogy a kontinenseket mikor kezdi el átrendezni.
-
FlekkeN
aktív tag
Már sokszor beállítottam a profilombam milyen google reklámokat szeretnék kapni. Beállítottam azokat a kategóriákat amik érdekelnek és kivettem azokat amik nem. Erre a Google sosem jegyzi ezt meg és foteleket, ázsiai lányokat és az Amazonon véletlenül megnézett termékategóriákat mutogat ahelyett, hogy informatikat és egyéb általam kedvelt cuccokat mutogatna.
Néha olyan dolgokat mutat, amiket hónapokkal ezelőtt vásároltam vagy kerestem rá, mert olvastam róla. Leettem paradicsommal a pólómat erre rákerestem mi hozza ki legjobban és 1 hónapig takarítószer reklámokat láttam. Célzott, de mellé lőtt reklámok.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy belső forrás szerint a cég a harmadik féltől származó sütiket egy saját megoldásra cserélné le.
- One mobilszolgáltatások
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox Series X|S
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest