Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
oraihunter
aktív tag
Nem tudom, hogy ez így tényleg működni fog-e? Vagy csak én vagyok ennyire kishitű?

-
B.i.L
senior tag
Az LG még saját eszközeivel sem kompatibilis...mi lenne ha!:alapon lásd:LM széria és az új webOS ajándék kamerával,olyan elavuláson ment át,hogy aki ebben bízik gyereknek fogom titulálni.Jól rák úr tunk,mert megvetették velünk a csúcs tv_t,aztán hopsz bele kakkantott,és otthagyta,hogy rágódjunk rajta.Rajtunk tesztelte pénzért a saját xarját.Ha bebizonyosodna,hogy a minden vezetője,évente az egész lakását átépítené a sok változás miatt,azt megérteném,hogy a mi pénzünkön...de hogy az átlag user is csinálja ugyanazt,vicc...de sokba kerül.Nem is tudom sok nálunk az Lg,2 tel,tv,dvd,szárítós mosógép,de mind érthetetlen,és nem evilági.Ráadásul a support is készséges,csak nem az igényekhez igazodik.Írtam levelet,hogy a hosszútávú kompatibilitást kellene alapul venniük,erre most megint újjítanak,de már csak a FS-re,kivagyok bukva rajtuk.
-
csongi
veterán
Valoban ekkora kinlodas van a piacon?

-
Saccco
nagyúr
Csak lenne hozzá valami jó kis alkalmazás is.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Látásjavító szemműtét
- Crimson Desert
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Assetto Corsa Rally
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest