Hirdetés
- Pajac: Átlátszó fém
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbalint987
aktív tag
Őszinte leszek, ez a nyilatkozat engem is meglepett. A menekültek ugyanúgy embertársaink, akiket - ha Magyarországra tévednek - emberségesen kell fogadnunk. Ételt és italt kell nekik biztosítani és fel kell lépni a velük szemben alkalmazott rendőri túlkapások ellen (és itt nem a rendvédelmi szervek jogos önvédelmére gondolok).
Ez azonban nem kell hogy azt jelentse, hogy ezeket az embereket befogadjuk és integráljuk. Tartok attól, hogy ezeket az embereket a merőben eltérő kultúrájuk és életmódjuk miatt egyszerűen nem tudjuk az európai társadalomba sikeresen integrálni. Jelen pillanatban a roma kisebbség integrációját sem vagyunk képesek megoldani (sőt, még inkább mélyítjük a szakadékot), a menekültek integrációja ennél azért jóval nagyobb falat lenne.
El lett már mondva ezerszer, most elmondom én is ezeregyedjére: az EU-nak egységes határvédelemre lenne szüksége. Az nem állapot, hogy össze-vissza kerítéseket építgetünk, az EU köré kell egy "kerítés", ami megvédi az unió határait.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy radikális portálon futottam bele a hírbe délután. Mivel korábban volt már rá példa először azt gondoltam ez is csak...
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest