Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
válasz
Psychonaut #39 üzenetére
magyar árakat jelöltem meg minden egyes terméknél, és még így is éppen, hogy picivel olcsóbb, nem annyival, hogy túlárazott legyen az Apple terméke.
plusz minden más dizájnu, más márkájú stb
haggyukmáá'1, hp noti
[link]
ez tegnapi cikk róla. még halvány lila gőzük nincs a Magyarországi árról.
nagy touchpad, bill világítás?
nekem most speciel ezek fontosabbak mint az , hogy ráköthetem 6 monitorra meg játszhatok rajta mittomén milyen játékot ami abszolut nemérdekel -
<NewL>
addikt
válasz
Psychonaut #37 üzenetére
mutass egy 13-14"-os notit, aminek alumínium háza van. a hardvere hasonló és 10 órát bír az akksija. 350-ért
mutass 20 ezerért olyan egeret ami touch felülettel bír
mutass egy trackpadhoz való dolgot ami ilyen kifinomultan működik a hozzá való op rendszerrel
mutass egy 24"-os led ips monitort amiben van egy nagyon jó webcam,hangszóró, usb-firewire port
mutass iMac-hez való gépet
hiába, nem fog menni egyik sem, de csak guglizz bátran. de ha mutatsz valamit, akkor a minimum, hogy annyit tudjon mint az Apple terméke és olcsóbb legyen a túlárazás mértékével
-
<NewL>
addikt
válasz
Psychonaut #35 üzenetére
tesco-duracell pakkott említettem
na jó akkor legyen túlárazott, szarok én bele
úgyís mostmár az van, aki Apple terméket vesz az hülye, burzsuly, feltünési viszketegsége van, meleg
-
<NewL>
addikt
válasz
Psychonaut #32 üzenetére
az energizeres-árgép részre megint nem reagáltál semmit, pedig már pár napja megemlítettem a topikban.
semmivel sem drágább az iTöltő mint egy másik mínőségi töltő.almalogó miatt...
-
<NewL>
addikt
válasz
#40835072 #24 üzenetére
venni fogok egy vezetékes apple billentyűzetet meg egy vezetékes mighty mouset és veszek mellé egy ilyen töltőt, de csak azért mert szép fehér és rajta van a logó
östenem
ja és akinek már volt ilyen töltője az most megy upgradelni, ugye?
szépen bemennek az emberek az almabótba, vesznek egy billentyűzetet meg mellé egy trackpadet, elemmel megy, kell hozzá egy töltő berakják a tatyóba mert nem szaladgálnak 30 dollárért összevissza.
itt meg, hogy 10ezer, kitérdekel. akinek jut 4-5százezres laptopra, gépre egybe azt egy ilyen piti összeg nemvágja seggre.
-
<NewL>
addikt
válasz
Psychonaut #18 üzenetére
akkor várj 10 évet
-
<NewL>
addikt
válasz
Psychonaut #13 üzenetére
[link] 10 év működést igér az Apple a hozzá járó elemekhez
-
<NewL>
addikt
válasz
Psychonaut #10 üzenetére
Az Apple szerint ugyanis a töltési ciklus után az Apple Battery Charger csak 30 milliwattot eszik, míg az ipari átlag 315 mW. Nem tudom véleményezni a számokat, ha valaki többet tud a töltők áramfelvételéről a töltés után, jelentkezzen.
Ezért volt értelme a terméknek: az Apple tovább menetel a zöld besorolásért, a szemünk előtt vált környezetvédelmi szervezetek által elmarasztalt, a lista végén kullogó gyártóból a legzöldebb céggé, és ez a kis, jelentéktelennek tűnő termék is egy pirospont. - appleblog
ennyit még érdemes tudni róla.
akinek van pénze iMacra,MacBook-ra és ezek mellé való cuccokra,20K-s egérre,20K-s billentyűzetre annak ez a töltő nem nagy tétel, és akkor már színben, dizájnban megegyezik a többi cuccával.
-
<NewL>
addikt
válasz
Psychonaut #6 üzenetére
majd amikor jarkalsz teszkoba nezz ra az arakra,ok
nem akarok nagyotmondani de nem ketforint egy duracel pakk, toltovel egyutt. tudom mert akartam venni, egnek allt a hajam es vettem gagyi 200ft-os elemet.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az eszem megáll, pedig szeretem a termékeiket! Apple Battery...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest