Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• aero.

veterán

válasz Psychonaut #30 üzenetére

Feleannyiért. Az Amazonról. Van itthon amazon? Nincs. 29 dollár jelenleg 6 ezer plusz pár forint, ami jó ár idehaza, kint meg aprópénz.

Megnéztem az árgép kínálatát, és 4 ezer forintért 2db elemet adnak. A következő már a márkásabb energizer volt, de már 10 ezerért. Nem tudom vettél e már töltőt, de nem olyan olcsóak, mint elsőre tűnik.

Egyébként írtam, hogy vágyom, de ha ebből nem jönne le, azt hittem egyértelmű, hogy szubjektív véleményt közlök, ha nem, akkor most kiderült. :)

A rengetek-et meg nem tudom miért írtam, szégyellem is magam miatta.

Az almát sem azért fikázom, mert elemtöltőt árul, hanem az ára miatt. Bár ez szerintem nem fikázás, mert nem azt írtam, hogy "azappleegykalapszarésebbensincsenflashdögöljenekmeg".

Nem fikázod, de én úgy érzem nem vagy teljesen kibékülve vele. Az itthoni árakkal én sem, sőt pl. felháborítónak tartom az új mini árát. De ott kint más a helyzet, szerintem te is tudod. Részben mondjuk az irdatlanul szar forintunknak is köszönhetjük.
    Lsd. iPad: a legolcsóbb itthon 200k+, most nézd meg az apple.com-on.

Ha itthon is 110-130 ezer lenne, több ember megengedhetné magának, mert nem szar a cucc.

Új hozzászólás Aktív témák