Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
aztán ebben mi a poén?
150-el próbálta volna meg a csíra. akkor azt mondom hogy ember. 1:40 alatt kész is volt vele...
de kirakásból az igazi rekort 0.07 másodperc..
ugyan kérlek...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ncc1701
veterán
Bakker, video címet nem néztem, elején figyeltem, h faszé forgatja a kockát, nem látott még ilyet? Oszt nem semmi, kalap le. Az életbe nem tudnám utána csinálni soha.
-
En szeretem az ilyen logikai dolgokat, 3 eve vettem is rubik kockat... az elsot kb. 3 nap alatt raktam ki
Azota tobbszor, de igy is kell 2-3 ora altalaban 
-
Respect.

-
kmisi99
addikt
válasz
Hieronymus
üzenetére
Én se tudom részletesen, de tudom hogy ha az ember ismeri a trükkjétt onnantól ha magában memorizálni tudja az oldalakat és profin keni vágja dolgot akkor képzeletben látni fogja hiába van bekötve a szeme.
-
-
kmisi99
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én is, pedig van egy egyszerű tematikája amit ha betanul az ember onnantól már egyszerűen megy, persze nem ennyire.

-
Ezt most hogyan?

Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű PSP 3004-es széria+16Gb microsd+átalakitó
- Keresek Geforce 2-3-4 titánium, GTX 260 kártyákat
- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azota tobbszor, de igy is kell 2-3 ora altalaban