- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
madarasz92
őstag
A hűlyék!
-
Keem1
veterán
Huhh... percenként kb 5 sms (vagy ha éjszaka nem pötyögtek, akkor 7)... Kegyetlen sok, még ha csak egy kísérlet.
Lehet, a T-Mobile már csak ezért is könyörült meg rajtuk
Támogatja a rekordkísérleteket
Másik topicban már kifejtettem a korlátlan szolgáltatásról az álláspontomat, flame-keltést megelőzvén most nem idézem magam, csak annyit teszek hozzá, hogy perpeetum mobile is csak elméletben létezik, mégis tanítják fizikaórán. -
Napfénysüti
nagyúr
Eléggé unatkozhattak. Még tudják használni az ujjaikat?
-
Hehh, ez mekkora!
Legalább az ottani szolgáltató megkönyörült a srácokon. Itthon nem biztos, h ilyen happy end lett volna a vége, mint ahogy más célzott rá valaki lejjebb. -
fishi
tag
válasz
Depression #31 üzenetére
Kiváló példa, arról nem is beszélve, hogy egy háztartásban nem feltétlenül egy ember használ internetet...
-
Depression
veterán
1080p-s filmekkel pillanatok alatt el lehet érni a korlátot.
-
Killing
addikt
Szvsz erre mondják hogy aki hülye haljon meg!
-
mob_zzz
aktív tag
Teljesen jogos a korlátozás és még szerencse, hogy van.
Ki szeretne sms-spamekben úszni? -
rennes6
tag
Az lenne a marketing halála.
Gondold meg ezt a plakátot:
Utazzon ingyen Brazíliába!** ha nálunk vásárol 2 millió forint értékben **
** és ha a sorsoláson részt veszhelyett
Ha nálunk vásárol 2 millió forint értékben, akkor esetleg elutazhat Brazíliába, de előbb még kisorsoljuk, és utána majd értesítünk mindenkit, de ha ön nem nyert, akkor nem!
-
rennes6
tag
-
tacsk0
aktív tag
Hello
Hat ez komoly... telefonra kivancsi lennek... gombok aksi stb milyen allapotbn van
udv tacsek
-
azbest
félisten
$4.99 : 400 messages
$9.99 : 1000 messages
$14.99: unlimittedlát valaki korlátozást?
egyébként ott ez
Domestic Text, Instant, Picture & Video Messaging -ra is vonatkozik -
törölt tag
Kint is 12 cent, azaz kb. 30 forint egy SMS? Nem olcsó.
-
azbest
félisten
Ha ténylegesen benne van a szerződésben, hogy x GB erejéig lehet használni, mindenféle gumi szabályok nélkül, akkor teljesen jogosan bontják a kapcsolatot, ha elhasználtam. Ha azt mondják és szerződik, hogy korlátlan, akkor bizony ezt vállalták.
Általában benne is van a szerződésekben a korlát, csak némileg aggályos a marketingesek kavarása: a szavakkal való játszadozás.
A hírnél pedig nekem az jön le, hogy a számlázó rendszer nem volt felkészítve arra, amire szerződtek, hanem számszerűsíteni kellett a rendszer működéséhez egy mennyiséget. Mivel nem gondolták, hogy valaha bárki is eléri az a számot, így beállítottak 100ezret. Kellemetlen félreértés csupán, nem is akadékoskodtak a számla elengedésével. Lehet 1 millióra állítják az a számot, vagy továbbfejlesztik a szoftvert, hogy korlátlant is lehessen beállítani rajta.
(#14) bobsys : cégenként változó, csak példának hoztam, hogy van ahol pont ilyen számlavezető program probléma miatt írnak 99 évet a papírra. Warezolást hagyjuk, semmi köze a szerződéshez, két külön dolog.
-
Valakik nagyon ráértek...
-
cucka
addikt
Tudom. A korlátlan internetet meg úgy, hogy "Legfeljebb havi 300 giga forgalom", a korlátlan sms-t pedig úgy, hogy "Legfeljebb havi x sms". Nincs ezzel baj, józan ész szerint, rendeltetésüknek megfelelően kell használni a dolgokat és kész.
A korlátlan netnél biztosan voltak/vannak páran, akik hőbörögtek, gondolom ez az élettartam garis cuccoknál is így van, csak az a téma valahogy nem kerül elő a fórumon. -
bobsys
veterán
-
cucka
addikt
Szerintem ez teljesen normális. Az élettartam garanciás hardvert sem fogják 50 év múlva cserélni, a korlátlan internetnél is van fair use policy. Ezek a korlátlan szolgáltatások a normális emberek számára tényleg pluszt jelentenek, egyedül a cikkben említett fiatalokhoz hasonló vadbarmoknak jelentenek gondot. (A szolgáltató cégnek is meg kell valahol húzni a határt, ami elkülöníti a normális felhasználót az ilyen károkozó idiótáktól..)
Most komolyan, tényleg ennyire ráértek, hogy 1 hónapon keresztül éjjel-nappal ezzel foglalkoztak? -
Morden24
nagyúr
válasz
Croissant #11 üzenetére
Szerintem azért nem kevesen vannak, akik kihasználják a p2p adta nem feltétlen legális lehetőségeket, és ott ezek a mennyiségek igazán kicsinek tekinthetők
Azért a tíz giga/minden nap az kibaszott erős.
Megjegyzem, a cikk sem gyenge. Nem mondom, ha egyszer korlátlan, akkor illene korlátlannak is lennie, de jellemzi a fogyasztót is, hogy csak azért, mert ingyér' van, elküld 100K teljesen értelmetlen sms-t.
-
Croissant
aktív tag
Szerintem azért nem kevesen vannak, akik kihasználják a p2p adta nem feltétlen legális lehetőségeket, és ott ezek a mennyiségek igazán kicsinek tekinthetők. Számolj utána, az általad említett 10 GB a diginél sacc/kb egy óra alatt tűnik el, és upload irányba.
De ez nagyon off, csak hozzá akartam szólni.
-
rennes6
tag
Kövezzetek meg, de aki havi 300 gigát akar forgalmazni, az miért nem köt üzleti szerződést? Mit tud egy magánszemély napi 10 gigával kezdeni? Őszintén: ki továbbít vagy fogad otthonról ekkora mennyiséget?
Nekem 250 giga a havi korlát, ezért 4 ezer valamennyit fizetek 30/3-as kapcsolatért, teljesen korrektnek tartom. Nincs egyébként p2p korlátozás. -
azbest
félisten
ha jól értem csak arról van szó, mint pl az élettartam garanciánál* az edigital (?) rendszere 99 évet ír, mert nincs felkészítve ilyen szöveges esetre a számlázóprogramjuk...
* (csak a példa kedvéért, tudom hogy zavaros az is)
-
Scalpel
senior tag
Szerintem simán a vásárló megtévesztése még az ésszerűség határait meghaladó limit esetén is korlátlanról beszélni.
De a marketing nem az igazságról szól. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Depression #6 üzenetére
Jaja,épp írni akartam.
Szerintem a 100ezer sms még korrekt is,viszonyítva a chello korlátlan 300gb-s net szolgáltatásáhozMondjuk nekem volt egy ideig vodafone-nál 1000ft-ért 1000sms,amit egy hónap alatt kellett ellőni.
Baromkodtam én is rendesen,de a felét sikerült csak kb elhasználnom. -
Depression
veterán
válasz
Illusion1010 #2 üzenetére
Korlátlan internet. Rémlik?
-
rennes6
tag
válasz
Illusion1010 #2 üzenetére
Kiszámláznák, ha túlléped a limitet. A korlátlan nálunk sem határtalan, ez biztosan így volt 2-3 éve, azóta nem tudom, de rajta vagyunk (mint alább stb.)
-
rennes6
tag
válasz
strike-force #1 üzenetére
Tudtommal benne van nálunk is az ÁSZF-ben, hogy a korlátlan szó pontosan hány üzenetet jelent (pl. 90 ezer, ilyesmi, tehát nem "végtelen" vagy nem "határtalan.") Rajta vagyunk a kérdésen, de már péntek este van, úgyhogy fejlemények később várhatóak.
-
m1sk4r
aktív tag
Ezek aztán nagyon unatkozhattak...
-
Illusion1010
senior tag
Azért kíváncsi lennék hogyan reagálna valamelyik magyarországi szolgáltató egy hasonló esetre
-
"korlátlan nem azt jelenti, hogy valami határtalan" => ööö, akkor ők most az "unlimited text-messaging" kifejezést saját szájízük szerint értelmezték? szolgáltatóbácsi újragondolta az ÁSZF-et, hogy neki jó legyen? USA-ban ebből nagy pofáraesések szoktak lenni, mert ott a fogyasztónak mindig igaza van, nem úgy mint itt Hungarisztánban, meg is látszott az ügy végkimenetelén....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!