- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
" ... - a kernel fordításról: ma már elég sok profi linuxos, az igazán profi linuxosok, mondják, hogy ha te olyan okos és ügyes vagy, hogy jobban tudsz kernelt fordítani, mint a disztró szakemberei, akkor megteheted, de magad maradtál. Ezt neked úgy kell olvasni és értelmezni: ma már nem javasolt, hogy magad fordíts kernelt. ELLENJAVALT. .... "
ezt akartam kéárdezni már korábban is ....
.. mi változott meg az elmúlt pár évben?
(1) régebben úgy tudtam azért jó kernelt fordítnani, mert az adott gépre optimalizálja (ez nagyon szépen hangzik ám) a kernelt, és ennek követketében gyorsabb lesz a linux, mintha "gyári" kernelt használnék...(2) továbbá most már nincs olyan, hogy valamit be "kell" fordítani a kernel-be, mert teszem azt, csak úgy müködik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Megkímélt de kissé karcos! 1 év Garanciával!
- Lenovo RTX 3080 OEM 10GB Garanciával!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkalll
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest