Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rii

nagyúr

válasz bambano #79 üzenetére

" ... valamennyire ismered a windowst, másképp nem tudnál dolgozni rajta. ... "

te is tudod, hogy ez nem igaz ...
    vígan vannak emberek úgy, hogy fingjuk sincs arról ami a start menün túl van, de már évek óta használják ... van, hogy kolleganő, 2 éve dolgozunk egyótt, oda kellett mennem megmutatni valamit ... lenyomom, ALT-TAB, a felugró mnenü láttán sikítva ordít a fülembe, hogy még-még-még, meg ezt hogy csináltam ... szóval ezt nem nevezném ismeretnek ... power button only user ... 15 kollegámból kb 10 minimum ilyen volt ... ezt nem bátrnásként írtam, csak tényszerűleg .... használat (!=, <>) (nemegyenlő) ismeret

nem nevezem telepítésnek azt, hogy be az XP CD
    next next next next next restart next next next restart defuault settings netx finish

aztán motherboard drivers: CD be, intsall starting ... USB, Raid, LAN, Sound
    aztán VGA CD: next next next next next next finish

are you want to restart now?
    yes - later

egy XP 2 óra alatt megvan, és meg volt mindig is.....
    de nekem egy debian _2 hétig_ tartott 2002-ben, úgy hogy már 97-től kedzve telepítettem Linux-t, Red Hat + Debian ...

Alsa Driver a hanghoz
    akkoriban vid.car drivert vadászni, befordítani, nem fordítani, mondulként betenni

aztán a kernel forítás ... ugye külön misét megér... 3 estéset

nem is beszélve a dselect-ről
    vagy a redhat csomagkezelőjéről

mert ha linuxról beszélünk, akkor én nem egy UHU-ra gondolok, ami mindent megcisnél helyettem, és csak figyelgetek, hogy az ősszes HDD-m fent van, mert automount-al felcsatolta még azokat is ....

hogyha egy UHU-t nézek, akkro még azt mondom, ahoz se kell szakértelem, hogy feltegyem.
    hiszen így is lett megcsinálva.

de egy windowshoz lényegesen kevesebb _tudás_ kell, mivel lényegesen kevesebb az a rendelkezésre álló eszköztár is ....

Új hozzászólás Aktív témák