- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
" ... valamennyire ismered a windowst, másképp nem tudnál dolgozni rajta. ... "
te is tudod, hogy ez nem igaz ...
vígan vannak emberek úgy, hogy fingjuk sincs arról ami a start menün túl van, de már évek óta használják ... van, hogy kolleganő, 2 éve dolgozunk egyótt, oda kellett mennem megmutatni valamit ... lenyomom, ALT-TAB, a felugró mnenü láttán sikítva ordít a fülembe, hogy még-még-még, meg ezt hogy csináltam ... szóval ezt nem nevezném ismeretnek ... power button only user ... 15 kollegámból kb 10 minimum ilyen volt ... ezt nem bátrnásként írtam, csak tényszerűleg .... használat (!=, <>) (nemegyenlő) ismeretnem nevezem telepítésnek azt, hogy be az XP CD
next next next next next restart next next next restart defuault settings netx finishaztán motherboard drivers: CD be, intsall starting ... USB, Raid, LAN, Sound
aztán VGA CD: next next next next next next finishare you want to restart now?
yes - lateregy XP 2 óra alatt megvan, és meg volt mindig is.....
de nekem egy debian _2 hétig_ tartott 2002-ben, úgy hogy már 97-től kedzve telepítettem Linux-t, Red Hat + Debian ...Alsa Driver a hanghoz
akkoriban vid.car drivert vadászni, befordítani, nem fordítani, mondulként betenniaztán a kernel forítás ... ugye külön misét megér... 3 estéset
nem is beszélve a dselect-ről
vagy a redhat csomagkezelőjérőlmert ha linuxról beszélünk, akkor én nem egy UHU-ra gondolok, ami mindent megcisnél helyettem, és csak figyelgetek, hogy az ősszes HDD-m fent van, mert automount-al felcsatolta még azokat is ....
hogyha egy UHU-t nézek, akkro még azt mondom, ahoz se kell szakértelem, hogy feltegyem.
hiszen így is lett megcsinálva.de egy windowshoz lényegesen kevesebb _tudás_ kell, mivel lényegesen kevesebb az a rendelkezésre álló eszköztár is ....
Új hozzászólás Aktív témák
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest