- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
VaniliásRönk #192 üzenetére
Neked is és a #193-as hsz-re is:
Azért ez erősen pejoratív, hogy az igazi linuxosok a népszerűsége miatt fikáznák. El sem tudod képzelni, hogy esetleg egy igazi linuxosnak volt a kezében és talált benne hibát?
Például:
- a sudo használata minden épelméjű dologgal szembemegy a buguntuban
- a qemu csomagjához nincs kqemu modul, ergo a gyári kernelt nem lehet használni bizonyos feladatokra
- a cifs modulja hulladék, nem képes normálisan umountolni a cifs köteteket
- ati-hoz való gyári drivert felrakni rá 3x akkora rémálom, mint más linuxokra.
- a gyári kernelének a minősége egyébként is vitatható, olyan kernelverzióból gyártották, ami nem feltétlenül szerencsés.Ezeket a tapasztalatokat a következőképpen szereztem: több emberrel dolgozom egy szobában, a nagy többség xp-zik, ketten buguntuznak, én egyedül debianozom. Csak nekem nincs bajom rendszerszinten az egésszel, a buguntusoknak is van kisebb-nagyobb baja, az xp-sek azzal küzdenek, hogy azon programok windowsos verziója, amikre szükségük lenne, hulladék.
Az a szerencsétlen debian meg csak működik. Nem mondom, hogy triviális volt feltenni a gépemre, mert annyira új alaplap, hogy még gyakorlatilag semmi nem támogatja, de végül feltettem és működik.
Úgyhogy lehet, hogy fikázom a buguntut, de nézd ki belőlem, hogy szakmailag is alá tudom támasztani.
A népszerűsége meg engem továbbra sem érdekel. Az érdekelne, hogy a napi munkám egy jelentős része ne azzal teljen, hogy olyan bugokat nyomozok, ami debianban nincs, ergó népszerűséghajhászásból feltelepített hulladék nekem többletmunkát okoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- TP-LINK routerek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- E-roller topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Elite: Dangerous
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest