- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Eszem ágában sincs kereszteshadjáratot indítani a Linux ellen, viszont bosszant, hogy a linuxosok jelentős része szándékosan degradál Next,next,finish kérdéssé fontos kényelmi funkciókat, nehogy elterjedjen az OS, sajnos egy viszonylag zárt közösség épült köré, akiknek kimondottan tetszik, hogy küzdeni kell a rendszerrel. (ne hozd fel az x kattintásos telepítést, én nem csak bekapcsolom a gépet, szeretem elég alaposan az igényeimhez igazítani, a turkálástól sem riadok vissza alkalmanként, de Windows alatt erre általában nem kényszerülök rá, Linux alatt viszont legtöbbször jön a terminál meg a szövegszerkesztő...) A MAC OS is Unix alapú, mégis használható, stabil és népszerű is, nem a rendszerrel van a baj...
Én felhasználói szempontból neveztem lassúnak a Java-t, részleteiben nem ismerem, viszont mikor meglátom az ikont a tálcán már ideges vagyok, mert tudom hogy egy lassú, erőforráspazarló szemét fog futni a gépen, még egy erős konfigon is érezni, hogy késleltetve reagálnak a parancsokra a programok. Nem érdekel, hogy mit lehetne kihozni belőle, az érdekel amit ki is hoznak, az pedig szánalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest