Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VaniliásRönk

nagyúr

válasz bambano #176 üzenetére

Eszem ágában sincs kereszteshadjáratot indítani a Linux ellen, viszont bosszant, hogy a linuxosok jelentős része szándékosan degradál Next,next,finish kérdéssé fontos kényelmi funkciókat, nehogy elterjedjen az OS, sajnos egy viszonylag zárt közösség épült köré, akiknek kimondottan tetszik, hogy küzdeni kell a rendszerrel. (ne hozd fel az x kattintásos telepítést, én nem csak bekapcsolom a gépet, szeretem elég alaposan az igényeimhez igazítani, a turkálástól sem riadok vissza alkalmanként, de Windows alatt erre általában nem kényszerülök rá, Linux alatt viszont legtöbbször jön a terminál meg a szövegszerkesztő...) A MAC OS is Unix alapú, mégis használható, stabil és népszerű is, nem a rendszerrel van a baj...

Én felhasználói szempontból neveztem lassúnak a Java-t, részleteiben nem ismerem, viszont mikor meglátom az ikont a tálcán már ideges vagyok, mert tudom hogy egy lassú, erőforráspazarló szemét fog futni a gépen, még egy erős konfigon is érezni, hogy késleltetve reagálnak a parancsokra a programok. Nem érdekel, hogy mit lehetne kihozni belőle, az érdekel amit ki is hoznak, az pedig szánalmas.

Új hozzászólás Aktív témák