- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: 10 év
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Jövő héten akció lesz a Premierben
-
Dave™
nagyúr
-
Dave™
nagyúr
A Premierben kétféleképpen tudsz tényleg jó áron vásárolni: vagy valami leakciózott darabot veszel, ami bármikor lehet, vagy a szezonvégi kiárusításkor, ami negyedéves rendszerű, de ilyenkor tömve van az egész komplexum és csak akkor van értelme ha első nap, nyitásra oda tudsz menni (ez mindig péntek, 10 óra). Hírlevélre fel lehet iratkozni, de szerintem ez a 90%-os dolog már kifújt, random ki kell nézni 1-2 havonta, rászánni pár órát és akkor jó eséllyel lehet jó dolgokat venni normális áron.
-
Dave™
nagyúr
Premier Outlets, ingre ajánlom az Olympot, vasalásmentes Luxor ingek rendszeresen vannak akcióban 10e alatt is. Aztán a Griffben és a Basefieldben is vannak rendszeresen akciók, inkább az előbbit érdemes nézni, ott is vannak Basefield ruhák néha jó áron. Szintén itt a Cinque-nek voltak régebben remek akciói, pl. egy 90%-os napon (negyedévente van, de évről évre gyengébb felhozatallal) 100 ezres öltönyöket vettem darabonként 18 ezerért, mondjuk ilyen azóta sem volt. De ott van még a Blomberg (vagy hasonló), náluk is előfordul jó akció. Úgy általában érdemes kinézni, kell hozzá némi szerencse is, de nekem a ruhatáram nagy része a Premierből van, és szerintem összességében 30-40%-os áron vettem átlagosan mindent, persze extra tudatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest