Új hozzászólás Aktív témák

• GerykO

aktív tag

válasz GerykO #138 üzenetére

Kicsúsztam a szerkesztési időből, mert anyámmal folytattam egy emelt hangú eszmecserét, az én outputomnak nem volt megfelelő inputja nála, és az ő outputja valótlan adatokon alapult, de az ecc nem működik nála gőgösségből. :((( ;]
    Szóval egy dolgot akartam még említeni:
    Tegyük fel, hogy egyedül -nem beszélgetnek melletted, nem köhögnek mögötted, nem csámcsognak előtted, és nem áll semmi/senki a hang útjába- hallgatsz élőben egy színházteremben (aminek tervezett akusztikája van) egy szimfonikus zenekart, megspékelve egy énekkórussal. Vagy a helyeden van egy überprofi töbszázmilliárdba kerülő hangfelvevő "ezköz", és utána a felvett anyagot kell visszahallgatnod.
    -Melyik lesz az igazibb információtartalommal rendelkező adat?
    -Melyiket élveznéd jobban? (feltételezve, hogy szereted az ilyen jellegű zenét is)
    -Hol lenne teltebb a hangzás? (nem különböző digitális algoritmusokkal javított, valami az igazi zenétől eltérő kotyvasztott izét szeretek hallgatni)
    Magyarul nem szeretem a zenei cenzúrát.

No meg persze a mű dolgoktól iszonyodom. Nem azt mondom, hogy nem nézek meg egy hatalmas formás szilikonmellet(ha nem lenne párom tuti meg is döngetném a gazdáját :DDD ), de tuti hogy nem olyat választanék feleségnek. ;] Ne műanyaggal dúsított tejen nőjön majd fel a gyerekem. :W
    Vagyis a természetesség híve vagyok, amit az analóg világ prezentál felém a hibáival("zajaival") együtt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés