- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Nem mondod? Huhh akkor most megyek és rendbe teszem az életem....
Szerintem egy RAID 1 elegendő biztonságot ad otthoni felhasználásban egy szünetmentes, túlfeszültségvédő táppal. Elég kicsi az esélye annak, hogy mind a két vinyó kipurcan egyszerre, ha csak nem történik villámcsapás vagy betörés. Akinek meg "very fontos" adatai vannak igenis költsön külső backupra.
Mindezektől függetlenül marha kellemetlen ha megpurcan a vinyó aztán lehet mindent letöltögetni meg visszakeresgélni. Azért egy átlagos nettel (mondjuk 25 mbit) 15 TB-nyi adatot visszaszerezni (még ha a forrás ugyan úgy elérhető is)... 1 TB-ot is majd egy napig másoltam a 100 mbit-es belső hálón hát még ha letöltögetni kellett volna.
Persze én is örülök, hogy egyre nagyobb tárhely érhető el megfizethető áron, de ez már felvet olyan kérdéseket amiken eddig nem kellett gondolkodni.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest