Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Nem mondod? Huhh akkor most megyek és rendbe teszem az életem....
Szerintem egy RAID 1 elegendő biztonságot ad otthoni felhasználásban egy szünetmentes, túlfeszültségvédő táppal. Elég kicsi az esélye annak, hogy mind a két vinyó kipurcan egyszerre, ha csak nem történik villámcsapás vagy betörés. Akinek meg "very fontos" adatai vannak igenis költsön külső backupra.
Mindezektől függetlenül marha kellemetlen ha megpurcan a vinyó aztán lehet mindent letöltögetni meg visszakeresgélni. Azért egy átlagos nettel (mondjuk 25 mbit) 15 TB-nyi adatot visszaszerezni (még ha a forrás ugyan úgy elérhető is)... 1 TB-ot is majd egy napig másoltam a 100 mbit-es belső hálón hát még ha letöltögetni kellett volna.
Persze én is örülök, hogy egyre nagyobb tárhely érhető el megfizethető áron, de ez már felvet olyan kérdéseket amiken eddig nem kellett gondolkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A TDK demonstrálta legújabb olvasófejét, amely már a HAMR technológiára épül.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GTA VI
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest