Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuznyikov
aktív tag
Van egy akármi.reg amit ha elindítsz beadja az összes mindent! Ha valakinek kell esetleg akkor elküldhetem, vagy ha valaki tudja hol lehetne letölteni az még egyszerűbb lenne.
Szerintem mindenkinek legyen engedélyezve az összes pálya/autó. Hogy ki a Host sztem majdnem mindegy, majd ha gondok lesznek akkor kipróbálgatjuk ki lenne a legjobb szerver. Addig is egyezzünk meg abban, hogy Bagoly indít egy Hostot (ha rábólint) 16:00-kor, aztán a waiting roomban várunk kb 5 percet, hogy sikerül-e valakinek is csatlakozni. Ha Bagoly nem oké, akkor 2: Stupidm@n. Ha ő sem akkor Te (Bazsesz) stb-stb... Majd alakul... -
nap
addikt
Kar, hogy menni kell haza...
-
Nekem van egy 512/128-as netem. nincs letöltéskorlát. na ki mit szólna hozzá? Én megtaláltam, kicsit visszaedzettem magam, de nincs meg az össze pálya, meg autó, de ha akarjátok segítek rajta.
-
yossarian
aktív tag
hello, jönnék én is, most töltöm éppen.
Kuz! CMR2-vel jókat nyomtunk anno, lehetne megint. -
Kuznyikov
aktív tag
Jól hangzik, jól hangzik! Sokan vagyunk, egyre többen, de még nem elegen!
(csak menjen, kérlek menjél) -
Veron
addikt
Én is jonnek, imadtam ezt a jatekot, csak elveszett a cd-m de mar szedem is
-
Bagoly
senior tag
válasz
Kuznyikov #29 üzenetére
Ki lesz a szerver? Mert az 5K-s uploados szerveren nem nagyon fog menni a játék...Ha nincs jobb és elboldogulok a konfigurálással én is indíthatok szervert. Ugyanúgy cselló, de legalább nem vagyok lekorlátozva. Bár ha valakinek van valami jobb uploados kapcsolata, az jó lenne, mert a cselló korlátozatlanul sem egy szerver sávszélesség felfele.
-
-
Kuznyikov
aktív tag
Emberek!!! Most ez komoly!?! Legálisan fogunk neten játszani...? mint a fehér holló...
Akkor 16:00-kor gyertek ám! Lesz indítva Host. Az előbb mentünk egyet ketten LAN-on. Jó, meg kell hogy mondjam: jó!
Van egy ici-pici probléma: Chellom van, és túlléptem a korlátot ezért le vagyok korlátozva rendesen(5/5k-ra kb). Ez nagyon kevés, alig bírok neten játszani, nem hiszem, hogy sok embert elbírnék ma. HOLNAP VISZONT ELSEJE ÉS VISSZAÁLL A 700k/200k vagy mennyi...
-
Bagoly
senior tag
Imádtam a revoltot, de nekem xp alatt nem indult el....Van valakinek xp alatt működő demója hozzá? Ámokfutnék én is veletek...
-
detri
aktív tag
Na fennvan a cucc, kicsit gyakorolok, 100 éve nem mentem vele.
Ma délután nem leszek online, szal remélem nem csak ma lesz verseny!
-
Kuznyikov
aktív tag
Az irányítas érzékeny nagyon, de nem gond, mondenkinél olyan! Lehet jókat csúszkálni, farolni...
Én is munkahelyen vagyok, innen nem is próbálkozok többet. Du. lesz a nagy próba, remélem sokan jöttök és össze is jön...
Máris vagyunk hatan! -
Ekváádor
őstag
Na már fel is raktam
-
Kuznyikov
aktív tag
Na mi a helyzet? Máris eltűntetek? Vagy netántán már játszotok?
Ha más nem, akkor du. 16:00-kor indul egy Host (nem proxi mögül) KuziPH névvel és várok mindenkit! Infók itt! -
Ekváádor
őstag
Mindjá én is felrakom azt megyek!
-
Kuznyikov
aktív tag
10.131.80.65
Név szerint nem menne? Mikor hoz egy listát ha rámész az internet playre? -
rog
addikt
-
Kuznyikov
aktív tag
Húú, hát ez gyorsan megy eddig...
Ha így is folytatódik, akkor leszünk rá elegen!
Most már még jobban izgulok, hogy össze lehet-e hozni neten...
-
Batman
őstag
Linket tudtok adni a a játekrol, vagy honnet lehet leszedni?
-
Kuznyikov
aktív tag
Gondolom sokan ismeritek ezt a remek alkotást!
Nem kell magyaráznom miért is jó négyen-öten-hatan (neaggyisten még többen) loholva repeszteni az után a kisautó után amelyik éppen világít... És micsoda érzés a csillaggal eszeveszetten menekülni 5-6 vérszemet kapott őrült elől...
Aki meg nem ismeri, de szeretne kikapcsolódni vér és ezredmásodpercek ledolgozása nélkül, akkor nézzen be nyugodtan. Jó kis móka, ígérem!
Sajna egyenlőre sok a kétej és kérdés. Legelőször is remélem össze lehet hozni, hogy internetes Hostot indítva, Ti tudjatok csatlakozni hozzám. Másodszor, így elsőre megnézve nincsen jelszavas Host. Ez nem biztos, hogy probléma mert nem egy COD létszámú/látogatottságú játék, sztem senki nem kapcsolódna csak úgy valahonnan... Sőt! Ha szeretne valaki jönni, akár jöhetne is. Azt sem tudom hányan lehetne egyszerre nyomulni a játék szerint, és a sávszél miatt...
Már mostantól él egy szerver (igaz most még proxi mögül, de du. már nem lesz proxi) A neve: KuziPH Ha veleki szeretne majd néha játszani, vagy akár most, vagy ha ráér egy kicsit kipróbálhatnánk, hogy látszik-e a Host.
Ja, és csak akkor megy majd a dolog ha leszünk egy páran (jóópáran!), úgyhogy akit érdekel, legyen szíves ide jelezze, hogy tudjam mi a helyzet.
Tehát: Hülye egy ötlet ez tőlemKiváncsi vagyok... csak az is összejőjjön, hogy lássátok a Hostot.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC drón szett +koffer
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Asus Rog Zephyrus Gamer laptop gyönyörű állapotban.
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest