Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• flegga92

senior tag

Sziasztok! Sikerült a bolhapiacon venni egy Duratrax Street Force GT robbanómotoros autót 10e ft ért. Elég ramaty állapotban volt, de járt hozzá minden.

A tank tiszta alga volt, ki lett takarítva, szétszedtem az egész motort (Duratrax Velocity .15) megtisztítottam majd összeraktam és 2-3 óra karburátor állítgatás után sikerült életet lehelni bele. 1,5 tanknyi üzemanyagig semmi gond nem volt vele megy mint a rakéta, viszont fogta magát és leállt.
    A srác akivel közösen vettük megpróbálta megint szétszedni és jól szétugrasztotta a berántót. Sikerült újra összeraknom, de elég hamar megadta magát. Ennek van valami trükkje? Gondolom otthon is lehet javítani mert ha szakad a zsinór valahogy ki kell cserélni.
    Ma újra nekifogtam de csak a hengerfejet és a fúvókákat vettem le és tisztítottam illetve a tankot jó sokszor átmostuk. Mivel starter padom nincs és a berántó rossz egy akkus fúróval sikerült beindítani többször is, karburátort újra finomhangoltam, 1,5 tank benzinnél újra megadta magát. Arra gondoltam, hogy maradt a tankban dzsuva és az tömíti el a fúvókát? Autósboltban kapható benzinszűrő megoldás lehet?

Mit érdemes tudni ezek a kocsiknak az üzemeltetéséről? Milyen igényei vannak?
    Előre is köszönöm a segítséget, váratlanul jött ez hobby nem nagyon volt időm utánanézni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés