Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan.bagi
csendes tag
Jól értem, hogy a 4 cella ki lett cserélve végül és az nem hozott változást? Amúgy sokan lecserélik a komplett pakkot fiatalabbra, amitől állítólag megtáltosodik. (Nekem is Prius 2006 van, olvasgatom a fórumokat. Sosem "teszteltem" az akksit, mint írják nem is tesz jót neki, így a sajátom állapotát sem ismerem.) Szerintem, ha egy ilyen korú NiMh akkumulátor kapacitása csökken, azt már nem nagyon lehet visszaállítani. Ha kapsz valami jó infót, azért tedd közzé kérlek!
-
zolisx4
őstag
A WLtoys-mint autót felejtsd el.Valóban lehet alkatrészt kapni hozzá,nekem volt belőle,[link] [link]
[link]
ez a 3 típus nem igazán alkalmas játékra ,melegedő elektronika 390 nem szabványos motor ami le ég 2 aksi után,aksiból sem tudsz igazán nagyobbat a gyári 1500 as ból belerakni mert nem fér el és ha 10 percnél tovább használod lefüstöl valami,még egy sima szervót sem lehet cserélni benne mert nem szabványos,3 vezetékes.
A műanyag alkatrészek törnek nagyon ,leszigetelni nem lehet a hajtóművet telemegy porral ,piszokkal megeszi a műanyag fogaskereket ,az elektronika egyben van a vevővel ,.
A lengés csillapító az csak díz egy rugó és kész semmi olaj .
Nézzük ha veszel 3 fázisú motort bele amit kb 20 ezer,ami mindig széttöri a hajtómű házban a csapot amin a fogaskerék van.Ennyi pénzért lehet venni itthon rendes autót ,2wd vagy 4 wd ami tetszik.Például [link]ez egy jól bevált szerkezet,ezt kiveszed a dobozból és használod az alap aksival és a kefés motorjával sokkal többet tud mint az előbb említett WLtoys.
Ha egyszerűbb kel pl 2wd az olyan egyszerű mint a fa ék ,[link] nekem ebből van kettő,.
Jól gondold meg mit veszel mert felesleges pénz kidobás is lehet belőle . -
Peaceliker
addikt
Hali!
Az ilyen olcsó gépek, sajna túl sokat nem fognak bírni. A wltoys annyiból jobb egy fokkal a játék kategóriás cuccoktól, hogy van hozzá alkatrész.
A vízállóság inkább utólag oldható meg, plastidippel, az elektronikák leszigetelésével.Azt a zöld nemtom mit én kihagynám
Sosem hallottam még róla, utána kell googlizni van-e hozzá alkatrész.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- Arc Raiders
- PlayStation 4
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Háztartási gépek
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest