- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
Új hozzászólás Aktív témák
-
carr
őstag
válasz
zoltan.bagi #5404 üzenetére
2 teljesen halott volt, 2 meg kérdéses.
2 halottat kicseréltük.2 zombit meg betettük a 2 végére, mert ott nagyobb a légmozgás, és tapasztalatok azt mutatják, hogy a többivel együtt helyreáll.
Nálam fogyi maradt 4.9L/100 (most új ngk gyertyák mentek bele, 0,1mm-el nagyobb az elektródatáv, 10 helyett 11 asszem vagy fordítva, és így 5.0L/100). sok volt mostanában az 1 helyben párszáz méteres tökölés. lehet amiatt is.
Hát.. találtam jófogáson egy arcot, írtam neki, h kéne 4 db, némi alkuval, de nem írt vissza se...Nem nagyon van viszon mozgás ilyen töltőkre, ezért nem értem, lehet szeretné kikölteni.. nemtom. mindegy.
Hát... ha fogok vele foglalkozni, akkor jelzek.
Zsuffa Béla tolja nagyon, ő csinálta az enyémet is.
50e-t fizettem, de lehet ha a p4 akkupakkot kérem, az 40%-al tud többet, de a teljes csere 220e-be fájt volna. Azt meg inkább LPGdokinak adnám. heti 900km volt a válság előtt. most meg, h heti 300 körül megyek, nemigen lesz rá szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest