Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Ez a régi logitech design az egyik legjobban eltalált forma amit valaha láttam egérnél, elég csak ránézni(főleg élőben) és látni szinte tökéletesen belesimul a kézbe.Nagy kár hogy lecserélték a design-t. Van még egy megoldás ami jó lehet számodra

Razerblueprintsen van jópár kép moddolt egerekről, van köztük sok olyan ahol valaki egy régi egérbe beszerelte egy új egér szenzorát, pl Boomslangbe egy Diamondback belsejét.
Én is gondolkoztam rajta nagyon h a copperheadet átépítem a boomslang-embe
-
DroneZ^
őstag
mikor uj volt, megszoktam pár ora alatt, aztan hosszutavon rossz lett... ugyanigy, nagyon jol tok vele rantani, csak egyszerüen kiesik a kezemböl..jött az mx518 ami eleg jo csak lomha. aztan jött az ime3 ami igazi aim gép, de nagy és ''bedermed rajta a kezem, ha valamit berántottam, onnantol nemtudtam többet mozditani rajta, rántásokra a legjobb egér, lehet ha máshogy fognám kényelmesebb lenne, mivel ez a legkényelmesebb egér amit valaha fogtam, jött az 1.1a, most ez van, lehetetlen vele pisztolyozni, viszont mindig ''aktiv'' rajta a kezem, bármikot eltom rántani... viszont túl könnyü, beremeg a kezem, ezért azzal meg hosszu egyenes rántást lehetetlen kivitelezni, de óriási szögben lehet vele rántogatni.. hát majd kiderül melyik a legjobb

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6X ROG STRIX OC Eladó!
- Thrustmaster t300 Ferrari (21hó garancia)!
- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1 év garancia, Hp 640 G8 i5-1135G7 16Gb rammal win11-el
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest