Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Benhill

őstag

válasz Phvhun #1953 üzenetére

Köszi.
    Nálam a takarítás úgy zajlott ahogy leírtad. Pontosabban ennyire szedtem szét: http://www.youtube.com/watch?v=b5nBiqkVBI4

Én körömkefével súroltam, és láttam hogy valami kopik le a felületéről, de az ezek szerint nem kosz volt, hanem az a gumiborítás.

Bár mondjuk a videóban az elején látszik a dobozon hogy 1800dpi, de ez vagy egy későbbi változat vagy az én egerem gyári hibás.
    Nálam ami összeköti az alsó és felső elektronikát, az fix szalagkábel, tehát nem lehúzható.

Viszont én nem nyilvánítom ki hogy az egér miatt van pl dupla katt, ugyanis amikor feltettem a szoftverét(egy régebbit) 10 kattintásból 1, két-három kattot jelent. Most letoroltem a drivert, és így kb minden 100. kattintás után lesz dupla katt., Legujabb szoftverrel ugyanugy.

Amilyen hibajelenseg meg van nalam, hogy gep bekapcsolaskor szepen megy, viszont bekapcsolt állapotban ki-be húzom usb-ből, akkor így elkezdenek villogni a ledek és meg-meg akad a kurzor, mintha folyamatosan váltogatná a dpi-t, de amúgy nem mert beállításokban figyeltem.

Nekem a konktakt spér megoldásos rontott a helyzeten egyébként...

Omron d2fc-f-7n mikrokapcsolot kene szerezni valahonnan, mert ismeros van aki ki tudja cserelni, de szerezni nem tud.

Új hozzászólás Aktív témák