Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
Már 1 ideje megvan a progi,mint érdekesség,de eddig annyira nem izgatott,hogy kipróbáljam,de ma van 1 kis időm tesztelgetni és azoknak,akik még nem próbálták közérdekből leírok néhány tapasztalatot.
Hogy ne legyen unalmas a dolog, a ''kis patkányt'' rögtön bedobtam a mélyvízbe.Egy decryptelt 7,88 Gb méretű, 2.5 óra hosszúságú filmmel vetettem teszt alá. A kezelése egyelőre a barátságos'' 1-2 klikkes,bár amit nagyon hiányoltam a nálam lévő verzióból,az a a célméret meghatározása,így annak hiányában csak 1 csúszkát használhattam 50-150%(!
) ún. minőséghatárokkal!
Nem vettem ki semmit sem az eredeti dvd-videoból (automatán hagytam a program által felkínált audio beállításokat is,ami azt jelenti,hogy a menü és extra audiókat konvertálja, a filmét meg meghagyja eredetiben),de hogy meglássuk milyen és mekkora ''csodára'' képes (már ha képes) ez az állat,levettem 50%-ra a méret/minőség opciót.
Mivel épp e sorok írása közben kezdtem el az átalakítást,így a végeredményre várni kell,de annyi biztosan kecsegtetőnek látszik,hogy komplett menüvel és választható felirattal és (részben eredeti) hanggal együtt készül majd el....na kíváncsi vagyok mi lesz ebből. A melót egy 3GHz real P4 (tehát nem a celeron féle csoda) csinálja,nemsoká meglátjuk mennyi idő alatt képes a prgram ezzel megcsinálni egy összetettebb filmet. 15 perc alatt 8%-nál jár.....folytatás hamarosan!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD Moduláris Tápegység
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) ún. minőséghatárokkal!