Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
meone
tag
Sziasztok!
Már lassan egy éve használok Pi2-t és vagy 3 éve alap Pi B-t de eddig csak ilyen egyszerűbb dolgokra használtam.
Akadt most egy probléma ami túl nőtt rajtam.
Azt meg oldottam, hogy bridge módban üzemeljen a cucc szóval wifiról fordítson LAN-ra.
Ha feldugok Etherneten valamit neki akkor azt látja is ad neki IP-t is.
Viszont most azt kellene megoldani, hogy ne bridge ként üzemeljen, hanem routerként, de speciálisan.
Mégpedig, hogy ha felcsatlakozok rá wifin akkor a LAN-ra kapcsolt eszközt is lássam mint kliens.
Kvázi a Pi2 mint egy csomópont működjön de ne legyen kijárata.
Ha én géppel felcsatlakozok akkor lássam az összes oda csatlakozott klienst.Az ok amiért kellene ez a megoldás, hogy van egy speckós kamera ami IP alapon streamel, ezt fel akarom kötni egy Pi2-re és utána ezt a Pi-t wifin keresztül akarom elérni úgy hogy lássam a kamera IP-jét is.
Valakinek valami ötlet, vagy tutoriál ami megoldaná a problémámat?
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Aastra 470 Controller / Mitel 470 - Kommunikációs server vezérlő
- 20% karácsonyi akció Komplett asztali gép eladó (GTX 1060 6GB, i5-7500, 512GB SSD)
- Gamer PC i5-6600 32 GB DDR4 GTX 1060 6 GB 960 GB SSD + 1 TB HDD Mátészalka
- Mac Mini M4 16GB/512ssd/10-core CPU/Újszerű/2028.07.02.Gar./p4565
- Asztali PC , i7 12700KF , RTX 5070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann