- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sleed
aktív tag
Sziasztok!
a sima B-s (rev.2) rendszeremet a B+-os raspberrybe helyezve nem bootol.
Van valami megoldás, vagy elölről be kell állítanom mindent?Köszi,
Sleed -
Sleed
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #13806 üzenetére
Az eredeti kártyát másra szeretném használni.
-
Sleed
aktív tag
Sziasztok!
A 8 gigás kártyán tárolt rendszeremet szeretném egy kisebb, 4 gigás kártyára áttenni.
Lemezképekkel ez ugye nem működik, alternatív megoldásként ezt a kommentet találtam, de ez nekem eléggé kínai.
Létezik azóta egyszerűbb megoldás vagy esetleg olyan amit (ne kövezzetek meg) windows alól meg tudnék csinálni?
Olyasmire gondoltam, hogy csinálok egy teljesen új rendszert az új kártyára és winscp-vel átmásolnám az eredetiről az összes könyvtárat, de lehet hogy ez hülyeség, elég tanácstalan vagyok.Köszi,
Sleed -
Sleed
aktív tag
válasz
wassermann #8282 üzenetére
Koszi mindkettotoknek!
-
Sleed
aktív tag
válasz
wassermann #8261 üzenetére
Szia, ez a Win32DiskImager-es modszer megorzi a file jogosultsagokat? Gondolom igen mert csak masol, de program nevenek elso harom betuje kicsit bizalmatlanna tett
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- Ryzen 8500G+ Kingston 32Gb+1Tb 980pro NVME SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest