- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxlongikaxx
aktív tag
Sziasztok, egy kerdes. Van egy Pi2 om, Kodi fut rajta. Fel lehet ra telepiteni egy skypeot, egy Microsoft webcammel hogy TV n tudjak skypeolni?
-
xxlongikaxx
aktív tag
Sziasztok, hogy lehetne Pin megoldani a kovetkezot. Valahol netre kapcsolva letennek egy pi-t, ami torrentrol toltene szigoruan legalis fajlokat, elmentene a sajat winyojara majd rola mashonnan egy masik gepre vpnen keresztul letoltenem a fajlokat. Lehetseges ez, ha igen milyen szoftverrel?
-
xxlongikaxx
aktív tag
Hetvegen vettem egy Pi2 ot, feltoltam ra egy OSMC, ment mint a karika csapas. Annyi gondom van hogy a kep nagyobb mint a 46" os kijelzo, ergo mindenhol kilog, illetve a kep minoseg is mintha nem lenne tokeletes. Valaki tud ra valami megoldast? Koszi
-
xxlongikaxx
aktív tag
válasz
Celtis #15049 üzenetére
Igazabol csak arra kellene hogy a laptoprol at tudjam WLANon tolni a Pi2 hoz csatolt winyora a filmeket hogy onnan tudjam lejatszani. Ebben az esetben torrentet sem kellene tudnia.
contaxg: Koszi, nem akarok en szervert epiteni belole, csak annyi kenyelmi funkciot szeretnek hogy a film amit nezek azt attdujam tolni a pi2 winyojara hogy elkeruljem a szaggatast.
-
xxlongikaxx
aktív tag
Sziasztok, gondolkodom egy pi2 vasarnalasan a kovetkezo funciokra:
- KODI medialejatszo (milyen a pi2 pass trough szolgatata most, HD hangok mennek?)
- Torrent Kliens
- NAS szerveresetleg Bluray lejatszas, illetve kulso DAC epitese es hozzakapcsolasa es Volumion keresztul zene lejatszas, ebben az esetben a KODInak HDMIn kene kimennie, a VOlumionak DACon at.
Kerdesem az hogy az elso harom funkcio megoldhato e egyetlen Pi-n, illetve lehetseges e a bluray bolti lemez lejatszas.
Linuxhoz hulye vagyok, nagy gurunak kell lenni vagy megoldhato?
elore is koszonom
-
xxlongikaxx
aktív tag
Egy kerdes, hoyg all most a Pi2+KODI tamogtasa a hang formatumok teren? Passtroughban mit tud attolni az AVRnek?
MEg mindig media lejatszo epitesen gondolkodom...
-
xxlongikaxx
aktív tag
Gondolkozom egy Pi2 vasarlason media lejatszonak, amit tudnia kene az egy Kodi, torrent, illetve tudjak wifin a laptoprol filmet masolni a pi-re kotott HDDre, ez megtudja nekem oldani? Illetve ha jol olvastam aki sima Dolbi Digital es DTS megy ki a HDMIn csak HD nem?
-
xxlongikaxx
aktív tag
válasz
lord.lakli #12149 üzenetére
ertem, akkor bukta a projekt.
-
xxlongikaxx
aktív tag
Sziasztok, gondolkozom egy mediaplayer epitesen Pi2 vel, a tapasztaltakat kerdeznem a hang es kepminosegrol? Tudja e kezelni az uj hangformatumokat TrueHD, mennyi birkozik meg full HD anyagokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Lenovo ThinkCentre M710q TINY PC
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged