Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 
			  LOGOUT Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről: 
 A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Kris87 aktív tag Nekem is htpcként szolgál, hálózatról nézem a filmeket róla, igaz, csak Br ripeket, crt tévén tökéletes az is. Raspbmc-vel használom, az rc5 már elég használható, de van még hova fejlődnie. Saját menüjéből telepíthető rá az rtorrent, utorrent, transmission, nem próbáltam egyiket sem. A mezei 5v 1000 ma-es táppal befürödtem, gagyi, nem tudja a névleges értéket, a 700-as samsung töltő jó. 
- 

Kris87 aktív tag Sziasztok! Minidlna szerver-ről szeretnék xbmcvel filmeket lejátszani, az upnp alatt és mint samba megosztás is látja a könyvtárakat, de a fájlokat már nem, se zenéket, sem pedig filmeket. Pendriveról látja. Próbáltam xbian 0.8-cal, raspbmc-vel és openelec féle rendszerrel, egyikkel sem látja. Másik kérdés: Videó lejátszás közben a kép felett ott egy csomó szöveg, azt hogy lehet eltüntetni? Előre is köszi! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Path of Exile (ARPG)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Bluetooth hangszórók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- I5-PC-/ I5-4590 / B85M-G / 16GB / GTX 750 2GB / 120SSD / 1TB / WIN10 Ingyen MPL
- I7-PC / I7-4960X / ASUS RAMPAGE IV / 16GB / RX560 4GB Full konfig INGYEN MPL
- Gamer PC - Ryzen 7 2700x, RTX 2060 Super, 16gb RAM
- Gamer Pc - Ryzen 7 5700x, RTX 3070 Founders Edition, 16gb RAM
- INGYENES SZÁLLÍTÁS - HP280 MiniTower komplett (i5 3.70GHz, 8GB, monitor, bill., egér)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann
 wassermann