- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- 1eske: Bőrönd vétel. Hol és hogyan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
moli.hu #8153 üzenetére
Ha a notebook cucca rezzenéstelenül megy, simán visz hd streamet stb, ez meg majd kileheli a lelkét, az nekem épp elég ok, hogy hibásnak minősítsem; nem az a rendeltetésszerű használat, hogy ráülök a routerre, hanem hogy tetszőleges helyen használhatom. Persze, ha négy téglafalon át, vagy a kert végéből nem menne, akkor így jártam, de ez egy elég egyszerű felállás, amiben működnie kéne, amit az is bizonyít, hogy egy mezei beépített wifi is üzemképes. Meg amúgy tényleg nem vagyok túl messze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest