Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
golya87
üzenetére
Nekem egy egyszerű samsung 16GB-os pendrive szokott mellette lenni. Talán 12/4 a sebessége pécében. Nem gyors, de mégis pörgősebbnek tűnik, mint az sd kártya (talán mert sda eszközként van és nem mmcblock). Kevésbé hajlamos elhalni, mint kártyával. Legutóbb 120 gigás notiwinyóval használtam.
Nem próbáltam ki, de egy usb3-as kártyaolvasó + valami UHS jelzésű kártyával. Azért usb3-as, mert annak gyorsabb a vezérlője, így van benne elég tartalék, hogy kihasználja az usb2 sebességét. (sandisk kártyával például 21/12 usb2 olvasóban, míg usb3-ban 30/12- usb2 aljzattal pécében). Esetleg hasonló logikával usb3 pendrive is lehet jobban teljesít, mint a 2-es változatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Rendszergazda topic
- LEGO klub
- Képminőségelőnyt is kínál az FSR Radiance Caching?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD Nvme
- ELADÓ FÉL SETUP I7 7700K 16GB RAM
- Gamer PC - i5 12400f, RX 6700XT, 16gb RAM + Garancia
- Ryzen5 4500/ RX5700XT/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i5-6500 Proci, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann