- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
Igen, tudom. Ezeken én is túl vagyok. Ezért írtam amit írtam. Van otthon egy hegy kontroller. Snes klón usb-s, DS3 klón vezeték nélküli usb-s vevővel stb. Most 2db DS4-el használom bluetoothon. Párosítás után keymap is jó volt, nem kellett külön cli-n párosítani, majd vissza guira felkonfigurálni.... Alapból fel van készítve különböző power managementre, GPIO power gomb, atxraspi stb. Csak a konfig fájlban kell uncommentelni, amit webui-on keresztül is megtehetsz. Romok feltöltése alapértelmezetten sambàn, vagy webui, ahol mindjárt az emulationstationt is újra tudod indítani, hogy lásson mindent stb stb. Sok pici apróság, ami miatt szerintem jobb. Én is szeretek bibelődni, de ugyanígy voltam. Ha valami működik, pláne amit intenzíven személyre kell szabni, rettegsz, nehogy összeonoljon. Amúgy meg sok a kütyü. A TV alatt van(volt) 3db pi. Egy mozi, egy retropie, egy zene... Már csak kettő van, amint veszek végre egy hifiberry digit, a volumio is megszűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Végjátékra hangolt Gamer PC - Ryzen 7 9800X3D + RX 7900 XTX + 64GB DDR5 + ARGB hűtés! 2év+ garancia
- Ryzen 7 5800X RTX3090
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest