- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
válasz
lord.lakli #3645 üzenetére
Nem foglalkoztam vele, mivel mióta megvan ezzel használom és nem volt semmi gond. Anno az iPhone 3GS-t erről töltöttem, és ahogy a nem gyári töltők nagy részétől, pontatlan volt a digitizere, amíg le nem vettem róla. A 3GS-ek érzékények erre.
Durvább OC-t nem próbáltam, mert ahhoz még kellenének sünik. A cél amúgy is a kocsiba beépítés lenne. A gond csak az, hogy nem találtam meg a megfelelő hozzávalókat még. Találtam 7"-os érintőkijelzőt HDMI-vel, ami teljesen Pi kompatibilis és még 2 DIN-es házzal is árulják, de a kocsim speciális 1 DIN-es sajnos. A fejegység előlapja bazi nagy, egy 7"-os kijelző (magasságra) nagyon szűken elférne a helyén, de mögötte 1 DIN-es ház van. A felnyíló kijelzős 1 DIN-es fejek sem játszanak, mert nem vízszintesen van kialakítva a szabvány hely, és a végállásnál már beleütköznének a klímavezérlőbe. Szóval valami egyedi megoldás kell... 6,2"-os kijelzővel ki tudnék egyezni, de az meg ritka sajnos. HDMI-vel meg nem is találtam... 800*480-as felbontás mellé szerintem már nem nyerő az analóg kimenet, HDMI-VGA átalaító meg elég borsos árban van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest