- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murdock1981
tag
Sehogy nem -bírtam vele, végül újra húztam az egészet. Valamit nagyon elcsesztem és nem jöttem rá mi az. Mindegy, most fasza megint. 1 terrás desktop vinyót raktam be, hogy ne legyen gondom a mérettel. Meg is lepődtem, hogy bebootolt arrol is, pedig ebayes sata-usb kábellel van. Kis ügyes 😊
-
Murdock1981
tag
Nem jutok előbre
A story annyi, hogy egy 500gigás hdd-re van telepítve a raspbian plussz erre torrenteztem gond nélkül. Kevés lett a hely és mellé dugtam még egy 500 gigás vinyót, ahova nem engedett töltetni és most ott tartok, hogy az eredeti helyre sem enged már tölteni. Azthiszem feladom és újra húzom az egészet. Már megbántam, hogy hozzányultam, mert nagyon patentül működött minden.
Kérdés, windows alatt az etcher-rel írtam ki a képfájlt, de áttértem a linux mint-re, az alatt mivel célszerű? A saját pendrive lemezkép írójával?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest