Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
icemad
üzenetére
Hasonló mint az OSMC, csak még jobban ki van csontozva. Ha nincs másra szükség csak Kodira, akkor tökéletes. Szinte vegytiszta Kodi.
Inkább hitkérdés hogy OSMC vagy LE (anyja neve Openelec). Én LE párti vagyok. Egyszer ki akartam próbálni az OSMC-t, de el sem indult. LE-n meg eddig mindent meg tudtam csinálni amira szükségem volt. Továbbá az LE-n sokkal jobb szerintem a közösségi támogatás. Egyszer nagyon kellett volna valami, és ha ment volna OSMC-n váltok, de választ sem kaptam a kérdésemre. Az LE fórumán viszont több ember is beszállt a beszélgetésbe.
-
válasz
icemad
üzenetére
Ha a Kodit akarja az ember használni, akkor tökmindegy, hogy OSMC vagy LibreELEC.
Az OSMC nincs úgy kifilézve, mint a LE, tehát a Kodi mögött ott egy használható Linux. (A kikapcsolós menü elég árulkodó.) Az LE Just enough for Kodi (vagymiaszösz), tehát a Kodi futtatásán tóli elemeket nem tartalmazza.MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- 20% karácsonyi akció Komplett asztali gép eladó (GTX 1060 6GB, i5-7500, 512GB SSD)
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Gamer PC v2 , i5 14400F , RTX 5060 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC , i5 14400F , RTX 5060 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann