- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
cinemazealot #18335 üzenetére
No, hát megcsináltam de igazán nem érzem a változást. Filmek alatt így is "darabos" az egérkurzor mozgása és (talán ezért) nem, látom gyorsabbnak a mozgást.
Kártyaolvasóba téve, PC-re dugva Notepad++ progival (szóközzel) bemásoltam az általad leírt sort tehát elvileg nem ronthattam el. -
Szicskeee
tag
válasz
Valszinu CEC el kezeli az erositot mert regebben meg a pi elott vmi szar hdmi kabellel kotottem ossze es ott nem mukodott utana vettem 1 jobb minosegut es akkor ment igy.
Bocsi a dupla postert.
-
szasanyi
félisten
válasz
Köszi, meg is nézem csak eléggé láma vagyok ehhez a .txt szerkesztéshez. Hálózaton keresztül is vagy csak a MicroSD kártyát olvasóval PC-re dugva tudom ezt megcsinálni?
stigma: sajnos nem ismerem az erősítődet. Gondolom többféle HDMI bemenete és csak 1db HDMI kimenete van (erre van a TV rádugva): Ha így van, akkor ezen az egy kimeneten küld(ene) minden jelet a tévének, amivel az a gond ha több (legalább 2 aktív) HDMI bemenet van egyszerre, akkor egyik sem megy met nem tudja kezelni egyszerre, egyazon kimeneten. Erre gondoltam, nem tudom érthető-e?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged