Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
pacman789
üzenetére
Nem igazán voltam ezzel tisztában hogy is megy, de az a durva hogy a bankban sem tudták hogy mi is kell nekem pontosan! Minden áron visa classicra akartak rábeszélni sokkal drágább számlával....stb. Végül után néztem és mondtam nekem a Visa Electron is elég
szóval ez már el lett indítva, ezen már nem változtatok. Valamit viszont kérdeznék, regeltem a paypal-ra, automatán a nevem úgy töltöttem ki mint magyarban kell! First name-hez a család nevet írtam.
Nem tudom módosítani, a többi adat jól van kitöltve, szerinted ebből lehet gond?
Arra is gondoltam hogy törlöm az accot és újra regelek, még semmilyen bankkártya adatot nem adtam meg rajta.
köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- sziku69: Szólánc.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- További aktív témák...
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM 1TB SSD WIN 11 Pro garancia 2028 októberig, Foxpost az árban
- GAMER PC! i7-12700KF / RTX 3060 Ti / Z690 / 16GB 3200MHz / Z690 / 1TB NVMe / 700w!
- Ryzen 5 3600X Komplett PC 32GB RAM, 1.5TB NVMe SSD, Vízhűtés
- GAMER PC! Ryzen 5500 / RTX 4060 / 16GB DDR4 / B450 / 500GB SSD / 400w!
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5070 / 32GB DDR / B760 / 1TB Gen4 / 750w Gold! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szóval ez már el lett indítva, ezen már nem változtatok. Valamit viszont kérdeznék, regeltem a paypal-ra, automatán a nevem úgy töltöttem ki mint magyarban kell! First name-hez a család nevet írtam.
wassermann