Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
PistiSan
üzenetére
Farnelnél úgy egy héttel az érkezése előtt. Ha megrendelés óta lejárt a bankkártya, az szívás, mert nem igazán jött meg és nem is vették fel a kapcsolatot ismerősömmel, akinek szintén most kellett volna jönnie, de a pénzt nem tudták leemelni. Pedig írt nekik és azt ígérték majd felhívják a kártya miatt. A normális ügymenet náluk az, hogy rendelés lemondása után új kártyával új rendelés (na persze, majd hónapokig várjon megint)
Rendelésenként van kártya.. utólag nem lehet változtatni... idiots. -
Kommy
veterán
válasz
PistiSan
üzenetére
Nekem a 21.-ei héten jönne meg, és 10-én írtak, hogy nem tudnak levonni a kártyámról (tudok róla mivel lejárt), persze változtatni nem lehet és hogy hívjam fel őket az új lejárati dátummal, csak egy gond van, hogy kártyaszám is változott ráadásul UK-s számot kéne felhívni. Ezt meg nem fogom megtenni, már csak azért se mert nem tudok olyan jól angolul. Nem értem hogy ezt miért nem lehet online megoldani, ugyan úgy mint ahogy feladtam a rendelésem. Természetesen e-mailben nem fogom elküldeni nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC v5 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Intel Core i9-9900K, Gigabyte Z390 AORUS Master, Noctua NH-D15
- Ryzen 7 kezdő 1080p játszós konfig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Rendelésenként van kártya.. utólag nem lehet változtatni...
wassermann