Hirdetés
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- kegab64: Landxcape LX790 robotfűnyíró
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Overmind
aktív tag
Üdv all!
Volt egy kis gondom a géppel, amit - remélhetőleg - sikerül megoldanom, de...
A gép néha se szó se beszéd újraindult. Először több órás játék után, ezért azt hittem a tuning miatt, de a bejelentkezőképernyőn elcsíptem, hogy 43 fokos a proci, 35 a rendszer. Utána egy darabig semmi gond nem volt. Azátn netezés közben megint újraindult. Pedig akkor tényleg nem volt leterhelve. Arra gondoltam a memória a bűnös. A Memtestet anno lefuttattam párszor és voltak hibák az 5.-ben, de a 6, 7, stb lement, így nem foglalkoztam vele. Most viszont nekiálltam ''megcsinálni''. Minél magasabb a fesz a procin annál többet hibázik a memtesttel. Alapon is hibázott (úgy is használtam a gépet). Kiprbólátam 1,4V-al => mégtöbb hiba. Lényeg: végül megcseréltem a memóriákat és 12.5*166-on optimális beálításokkal nem hibázik. Remélhetőleg nem is fogg többet újraindulni (mármint magától
), de volt, hogy két hétig semmi baja nem volt, szóval nemtom, hogy tényleg jó lett-e. Ráadásul ennél jobban nem tudok tuningolni, mert ennyit bír a procim 1.5V-al. És függ a fesztől a hibák száma, meg hogy van-e hiba egyáltalán.
Venni szeretnék DDR400-ast, de előfordulhat, hogy az is hibázna, ha 200-ra lövöm be az FSB-t?
Az nagyon gáz lenne. Szóval vagy a memória a bűnös, a táp, a proci, esetleg az alaplap (ugyanis a memóriacserének köszönhető, hogy 12.5*166-on már nincs hiba, így gyanús a dugasz is...). Nem tudom, mi lehet a gond...
Remélem, nem elrettentően hosszú, és vkinek van vmi ötlete.
Egyébként DTK 300W-os tápom van. Pont az, amiről van is egy cikk a PH!-n. Lehet, hogy kevés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Autós topik
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Valami baja van a tápomnak
- Elektromos autók - motorok
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen R9 3950X 16Mag / 32Szál 3.7/4,7GHz / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700 / Beszámítás OK! / Akciós!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 3400G / BESZÁMÍTÁS OK!
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de volt, hogy két hétig semmi baja nem volt, szóval nemtom, hogy tényleg jó lett-e. Ráadásul ennél jobban nem tudok tuningolni, mert ennyit bír a procim 1.5V-al. És függ a fesztől a hibák száma, meg hogy van-e hiba egyáltalán.
Az nagyon gáz lenne. Szóval vagy a memória a bűnös, a táp, a proci, esetleg az alaplap (ugyanis a memóriacserének köszönhető, hogy 12.5*166-on már nincs hiba, így gyanús a dugasz is...). Nem tudom, mi lehet a gond...