Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Még nagyon új vagyok benne, elég is lesz nekem az alappal szenvedni.
Még egyetlen karrier módban végigvitt pályáért sem kaptam xp-t.
Általában a vészfékhuzogatás szívat.
Nagyon zavar hogy a játék úgy veszi alapból hogy én mindent tudok,találjam ki mi a baja...
A tutorialokat végigcsináltam, de abban semmi "vészhelyzet" nem volt, ezekről semmit nem tudok.
Fogalmam sincs hogy egy alagút közepén miért kell megállnom semmi kiírás,jelzés nélkül(ha nem állok meg leáll magától).
De nyílt szinen is egymás után háromszor állt le egy londoni útvonalon.
Tetszik nagyon a játék, de ilyenkor forr az agyvízem, mert tudom hogy én vagyok hozzá hülye, de ha nem mondja el a játék hogy mit vár el tőlem, magamtól nem fogom tudni!
Nekiállok elolvasni a user manualt,hátha az részletesebb mint a tutorialok!
(azzal is mit szenvedtem mire magamtól rájöttem hogy az egyik elektromos vonat azért nem indul el mert az áramszedőjét fel kell engedni... Persze kiírás semmi, bele a mélyvízbe. Hiányolom a játékból legalább az elején a tippeket,instrukciókat. Ez azért elég alap minden másik játékban, hogy végigvezet az elején, még néha sokkal jobban szájbarágósabban is mint kellene. Ez sajnos a másik véglet!)
Új hozzászólás Aktív témák

- Építő/felújító topik
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 eladó, független, garanciális (ses.hu, 2028 júniusig)
- Asus TUF F16 FX607JU 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Ezüst - HUN - mw0w3mg/a - 3 Ciklus 2+ év gari
- Vivo V50 Lite 8/256 5G Black Dual SIM + 90W charger - Új, bontatlan, független - 3 év garancia!
- EliteBook 8 G1i 14 AI 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max - Deep Blue - 256GB - ONE - ÚJ - 3 Év Jótállás.
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest