- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bgabi1
aktív tag
Ha World Editorba belépek és egy új szerelvényt akarok feltelepíteni egy vágányra, azt mindig csak úgy tudom elérni, ha előtte legalább egy embert, vagy bármilyen más objektumot felteszek a pályára azt elmentem és úgy jön ki a vonatos tábla, amiről válogathatok. Lehet ezt ezen lépés nélkül is megvalósítani, vagy ez van ezt kell elfogadni.
Az előző hozzászólásomhoz kapcsolódva, sajna nem tudok külföldi oldalakról letöltött mozdonyokat, kocsikat betenni a játékba, pedig csurog a nyálunk. Végigolvastam a topikot, de így sem megy. Package Manager fül, refresh, a megfelelő fájl betallózása, majd install. Ezután ki is írja, hogy telepítette sikeresen, de mozdony sehol. Bűvöskockában kipipálom rendre, ahogy írjátok. A mozdony neve megjelenik, de sajna a mozdony már nem.
Valaki esetleg szájbarágósan nem tudná elmondani nekem? Könyvtárba másolgatósan sem mennek. Volt néhány mozdony, ami úgy felment. Ezek olyanok voltak, ahol 3 mappa volt az Assets, Manual és a Content.
Azokkal semmi gondom.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Linux kezdőknek
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Opel topik
- PlayStation 5
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs