- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
hát buta az ai mint a segg az tuti
a művelet annyi lenne hogy A-ból elindulok B-ben megállok
B ben a szerelvény végéhez csattan két helper mozdony aztán folytatódik az út C-be
ezzel csak az az apró bibi hogy a váltó előtt van a jelző, viszont a váltón ugye át kell haladnom hogy kiengedje az AI-t a fővonalra de utána az meg megáll a vörösnél ..
oké mondhatnánk tolassak vissza de egyrészt egy 130 vagonos szénvonatról van szó ami nem úgy megy hogy csak hopp rátolatok, másrészt nem is csatlakozik fel hanem átbugol rajtamár fejben átszerkesztettem az egészet ami szerintem fog működni csak az én igényeimnek nem fog megfelelni mert valósághű scenariot szeretnék, de ez így nem teljesen lesz az ..
Új hozzászólás Aktív témák

- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest