Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
gólya
tag
Bocsi a másodikat rosszul linkeltem.
[link] -
gólya
tag
Sziasztok!
Nem hiszem, hogy csak egy pár ember vett Raidmax házikót. Azért megoszthatná más is a tapasztalatát a házával kapcsolatban, esetleges hibáit, pozitivumait, vagy mit módositott rajta.
-
gólya
tag
ui: csak annyi különbséggel, hogy az enyémbe benne van a vinyóhűtő venti is.

-
gólya
tag
válasz
Magnum PI
üzenetére
hi!
A házról mondani csak jókat tudok, 1 kivételével, az pedig a hangja, de lehet csak azért mert nagyon kicsi helyre van beszoritva. De az biztos, hogy szuper a hűtése, köszönhető az 5 gyári ventinek. Ma raktam másodszor össze a gépet, mert itt a fórumon olvastam, hogy a proci előtti venti nem fújja a levegőt, hanem szivja, ezt megforditottam, és a sima kábelek helyett szalagkábelt raktam be, amit shadows fórumtársunknál vettem.Szerelni nagyon jó és könnyű is, már csak szórakozásból is ,mert óriási megoldás a lenyiló oldallap, semmit nem kell csavarozgatni. A kinézete sokaknak nem annyira nyerő, de én nem a kinézete alapján választok, hanem a használhatósága alapján, igy a 3x-en túl már az ember a letisztult formákat keresi, de attól nekem nagyon tetszik. Majd teszek fel róla képeket. -
gólya
tag
Halihó! Mától én is ebbe a csapatba tartozom. Egy SMILODON tulaja lettem, eddigi tapasztalatom jó, csak sajna mégsem olyan halk, mint amire számitottam. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Be quiet Pure Base 500 Black
- BESZÁMÍTOK!! Thermaltake TH 360 V2 Ultra ARGB Sync
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell 3490 Intel i5-8250 laptop (hibás)
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gratula, használd örömmel. És BOLDOG SZÜLINAPOT!

![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/view/061226/2006_12240247_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)