Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz
Dyingsoul
üzenetére
Tudom hogy válaszoltak, de azért leírom én is a tapasztalatom....
Engem egyáltalán nem zavart h 90°-ba nyílt, az ajtónak olyan jó a kialakítása hogy ha van bent mobilrack-ed akkor simán be lehet csukni. Ezt azért tartottam érdemesnek leírni, mert havernak egy ilyen házva van és amni az ajtóva van építve lcd kijelző attól nem lehet becsukni az ajtót ha van benne rack.
Ventikről. Nos 3 db venti jár hozzá, 2 db 120 mm-es és egy 80 mm-es, egy 120-as ami elől van és az oldalsó 80-as venti kék ledes, szép, erős fényük van. gyárilag az első 120.as befele tolja a levegőt az oldalsó 80-as szintén befele húzza és a hátsó 120.as meg viszi ki elég nagy teljesítménnyel, mivel hátul úgynevezett méhsejt kialakítású vagyis sok és jó nagy lyukakon távozik a levegő ezáltal szinte nincs is hangja a levegőnek mikor kavarja ki hátra. Mivel mind a 3 ventit 5V-os (4 pines) csatlakozóra kell kötni ezért szinte nincs is hangja. Én nagyon megvoltam vele elégedve. Még annyit hogy előre 120-as illetve 80-as ventit is fel lehet tenni.
Kb. ennyi. További kérdésed lenne akkor várom ide a topicba és remélhetőleg tudok rá válaszolni.
mod: nekem nem horpadt be a házam sehol! ami inkább zavaró volt az az hogy nagyon gyüjötte az új lenyomatokat és a maszatokat
, de ezt egy enyhén vizes ronggyal lehet orvosolni
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS ROG Ally
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Éjszakai műszak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, de ezt egy enyhén vizes ronggyal lehet orvosolni
.