Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kemi

tag

Hi!!

Mint uj Raidmax fan üdözlet mindenkinek... Én nem szeretek a design villogós, csilis részére rámenni, legeslegelső nálam a teljesítmény, a ház legyen praktikus, könnyen szerelhető, jó szellőzésű és utolsó sorban a design...

Volt egy TRISTAR házam, amivel semmi gond nem volt, elől a kis kék kijelzője maximálisan elég volt nekem, ha azt veszem alapul, hogy design-ban a letisztult egyszerű forma nálam a nyerő... Ám annak előbb a kijelzője ment tönkre, aztán a táp ment szét a vas alatt, garanciában cseréltettem volna, 2hét után hívtak is...

Mikor beértünk a boltba megláttam a RaidMax SMILODON fantázianevű csodáját, mely már külsőre megfogott, szerencsére nem tudták cserélni a régi házam, egy percig se gondolkoztam mit vegyek, 11ezer forintért számított a régi ház, csak a számlánál derült ki hogy eme csoda plusz 11ezer, de most volt először mióta fejlesztem a gépet, hogy egy performance cucc helyett, a külső alapján döntöttem, anélkül hogy utánanéztem volna...

A meglepi otthon ért mikor is kibontottam, és a mérnöki gondolkodásmóddal végre találkozhattam egy ilyen alkatrésznél is mint a ház...

[link]

Az egész belső lehajtható, a lappal,egyebekkel együtt, nincs több turkálás... Hely van dögivel, semmit se kell csavarozni csak a karikat,minden pattan, kattan:D:D

A világítás, hangulatos, elől a HDDled villogása nem egyszerű...
    A ventillátorok elhelyezése mesteri, a hideg levegő elől ömlik be, át a winchestereken a belső térbe... Ha ez kevés lenne, a processzor fölé egy másik ventillátor is besegít, a levegő kiszívása 3helyen is megoldott: a proci mögött, és fölött(a Chieftech tápnak köszönhetően), valamint!! a videókártyától is külön, mely ventit nem egyszerű módon rögzítették(kép!!)

Mindent egybevetve: nem is láttam hasonló, ennyire profin kidolgozott, minden részletre odafigyelő ugyanakkor nem gagyi hatást keltő házat...(like AEROCOOL turbinái, műanyag érzete, mert eme ház formaterve és kidolgozás mesteri!!!!)

Megéri, nagyon!!!!

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák