Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemi
tag
Hi!!
Mint uj Raidmax fan üdözlet mindenkinek... Én nem szeretek a design villogós, csilis részére rámenni, legeslegelső nálam a teljesítmény, a ház legyen praktikus, könnyen szerelhető, jó szellőzésű és utolsó sorban a design...
Volt egy TRISTAR házam, amivel semmi gond nem volt, elől a kis kék kijelzője maximálisan elég volt nekem, ha azt veszem alapul, hogy design-ban a letisztult egyszerű forma nálam a nyerő... Ám annak előbb a kijelzője ment tönkre, aztán a táp ment szét a vas alatt, garanciában cseréltettem volna, 2hét után hívtak is...
Mikor beértünk a boltba megláttam a RaidMax SMILODON fantázianevű csodáját, mely már külsőre megfogott, szerencsére nem tudták cserélni a régi házam, egy percig se gondolkoztam mit vegyek, 11ezer forintért számított a régi ház, csak a számlánál derült ki hogy eme csoda plusz 11ezer, de most volt először mióta fejlesztem a gépet, hogy egy performance cucc helyett, a külső alapján döntöttem, anélkül hogy utánanéztem volna...
A meglepi otthon ért mikor is kibontottam, és a mérnöki gondolkodásmóddal végre találkozhattam egy ilyen alkatrésznél is mint a ház...
[link]
Az egész belső lehajtható, a lappal,egyebekkel együtt, nincs több turkálás... Hely van dögivel, semmit se kell csavarozni csak a karikat,minden pattan, kattan

A világítás, hangulatos, elől a HDDled villogása nem egyszerű...
A ventillátorok elhelyezése mesteri, a hideg levegő elől ömlik be, át a winchestereken a belső térbe... Ha ez kevés lenne, a processzor fölé egy másik ventillátor is besegít, a levegő kiszívása 3helyen is megoldott: a proci mögött, és fölött(a Chieftech tápnak köszönhetően), valamint!! a videókártyától is külön, mely ventit nem egyszerű módon rögzítették(kép!!)
Mindent egybevetve: nem is láttam hasonló, ennyire profin kidolgozott, minden részletre odafigyelő ugyanakkor nem gagyi hatást keltő házat...(like AEROCOOL turbinái, műanyag érzete, mert eme ház formaterve és kidolgozás mesteri!!!!)
Megéri, nagyon!!!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest