Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám, ha valaki tud vmi javaslatot, szívesen fogadnám:
Vettem egy új alaplapot, ASUS P5LD2-SE-t. Csak utána vettem észre, hogy csak egy ATA-csatlakozó van rajta, nekem meg mindkét vinyóm és mindkét optikaim is ATA.
Nem baj, vettem hát egy ''Ultra ATA IDE Controller Card''-ot. Sosem volt még dolgom ilyenekkel... Betettem hát PCI-ba, (nagynehezen telepíteni is sikerült) de ha az optikaikat kötöm rá, nem ismeri fel a gépem, csak ha a vinyókat kötöm rá,azokat rögtön látja.
Kérdésem az lenne, hogy az ilyen kártyákkal fel lehet-e valahogy ismertetni a CD/DVD-ket? Vagy csak vinyókat lehet rájuk kötni?
Másik kérdésem, hogy azóta minden ujraindításnál win bootoláskor előjön a CHKDSK, ellenőrzi az egyik vinyót. Semmi hibát nem talál, és indul a windows. Ezt nem tudom mért csinálja, a meghajtók label-je nem változott meg pedig. Elméletileg ez a kártya RAID-es, de nekem ez a funkciója nem kell, csak az, hogy simán menjen róla a két vinyó, külön-külön.
Sajnos a BIOS-át egyáltalán nem értem, leírás meg nincs hozzá...
Mit kellene átállítanom benne szerintetek hogy ne legyen gond a CHKDSK-val??
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mit kellene átállítanom benne szerintetek hogy ne legyen gond a CHKDSK-val??