Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ok. De nekem régebbi Giga s775 lapom van. Kétlem, hogy tudná. Jelenleg ICH9R délivel, de most akarok alaplapot cserélni, abba ICH10 vagy ICH10R lesz. Ennyit tudok.
-
törölt tag
És ha jól hallottam Raidbe milyen Smart adatok nem fognak látszódni? A hőmérséklet se?
-
törölt tag
Ok, akkor raid0 lesz. És ezt csak teljes újratelepítéssel tudom megcsinálni, vagy utólag is szét lehet csíkozni?
-
-
törölt tag
Üdv.
Van egy X48-DQ6 lapom amin ICH9R déli csücsül. Van egy Raptorom (nem Veloci), az utolsóból. Tervezek mellé egy másikat, még sose volt raid tömböm és ki akarnám próbálni.
XP-t használok és jó lenne ha gyorsulna is a rendszer nem csak dísznek, meg "ahh kipróbáltam ezt is" dologként üzemelne.
RAID1-re gondoltam, mert az olvasási sebesség akkor a legnagyobb és rendszernél gondolom az a fontosabb, mint írni. Az elérési időkkel mi lesz? Az olvasási sebesség növekedéstől érdemileg javulni fog a rendszer sebessége? E8400 a proci. Az adatvesztés nem életbevágó, simán szívatás lenne, mert csak rendszer meg progik vannak fent amit tudok pótolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest