Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuc
csendes tag
válasz
Chieftec
üzenetére
Saját tapasztalatom az, hogy a windows alapsebességénél nem lesz észrevehető a sebességnövekedés, 1 Gb rammal szinte semmi. Mondjuk a legtöbb felhasználónak tényleg felesleges a RAID-0. Játék betöltés egy kicsit gyorsabb lett. Aminél észrevettem,hogy gyorsabb: DC Hash-elés, másik vinyóról másolás, videó feldolgozás, defrag ... Kb eddig ennyi! De ha már egyszer megcsináltam kiváncsi vagyok, hogy mennyire jön be az ''ördög falra festés''. Mondjuk a fél éve fejlesztgetett programot én sem azon tartogatom, az biztos. Jöttök itt a százalékokkal, nekem eddig kb. az eddigi 15 vinyómból egy sem romlott el. Persze lehet, hogy csak mákom volt, van egy olyan, hogy Murphy törvénye ...
-
Freddy TNT
őstag
válasz
Chieftec
üzenetére
Olvasd el Liksoft hozzászólását és megérted mi a lényeg a master/slave-ben.
Egyébként meg nem mindegy, hogy milyen blokkméretet adott meg( azon gondolkodom, hogy nekem sem az automatára kellett volna bíznom)
Na meg aztán a bootolásnál nem igaznán érzékelhető. Olyan egetrengető gyorsulást nem éreztek. Viszont ha egy lan party-n vagytok akkor egyszer csak azt veszitek észre, hogy mindeki tölt te pedig már kész vagy.
Vagy file műveleteknél hoz gyorsulást. (pl: videóvágás, másolás IDE-s vagy másik SATA vincsire...stb)
Azt, hogy mennyivel gyorsabb mint külön tesztprogikkal lehet megmérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest