Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
r92king
üzenetére
Játékról nem tudok nyilatkozni, én csak adattárolásra használom.
Ha sokáig tölt egy játék közben maxon tekerve a winyót akkor nyerhetsz gyorsabb betöltést, de nem minden esetben az a szűk keresztmetszet. Pl egy sata 3 ssd ami 550-es olvasást tud, vagy az m2 ami 3500-at, mégse tölt sokkal gyorsabban talán pár másodperccel. Max 10% - 15% amit észre vettem messze nem hatszoros tempót vagy akár a közelit. Szóval nyerhetsz tempót, de duplázásra ne számíts, bár jobbak az esélyeid mint nekem ssd-ről ssd-re. Szerintem max 20-30%-ot hozhatnál. Már ahol a winyó volt a szűk keresztmetszet.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
r92king
üzenetére
Intelen még nem próbáltam de szerintem ugyan az mint az AMD. NVME lehet egyesével vagy raidbe, illetve a SATA is lehet mind raidbe vagy egyik sem. Én az Intel saját megoldására kötném a Marvell chip csak azért felel valószínűleg, hogy több port legyen mint amennyit az Intel alapból támogat. Bár kétlem hogy érezhető vagy akár csak kimutatható különbség lenne köztük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fedora Linux
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Tőzsde és gazdaság
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest