Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dudu67
tag
Elnézést , hogy nem olvastam vissza, de már ez a sokadik topic ahol feltettem a kérdést és mindenhonnan küldtek tovább úgyhogy kicsit összefolytak már a betűk a szemem előtt a kb 5000.-ik hozzászólás környékén.
Egyébként naonszépen köszönöm a segítséget letöltöttem a legfrissebb drivert és láss csodát telepítés full felment hibátlanul. Már csak a második probléma maradt meg, ha rádugok egy hagyományos (PATA) vinyót nem bootol, hanem azt írja ki hogy ''valamilyen hardverhiba miatt nem olvasható a megadott rendszerlemez''.
A Pata vinyón nincs rendszerpartíció, meg semmi, csak úgy le van formázva NTFS-be.
Ha ebben is tudol segíteni hálám örökké üldözni fog (csak vigyázz, utol ne érjen
)
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)