- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
válasz
HUfantom
üzenetére
az alaplapcserés raid-hez: linux alatt a dmraid gyakorlatilag az összes elterjedt "bios raid" formátumot képes kezelni, nem kell hozzá semmiféle támogatás az alaplap felől. rengetegszer mentettem már ilyen raid tömböket ezzel, pl. nforce vagy silicon image raid-et inteles alaplapon, satöbbi. úgyhogy emiatt fölösleges kétségbe esni.
-
clorid
csendes tag
válasz
HUfantom
üzenetére
Köszönöm szépen a választ, nagyon hasznos volt!
A windowsos megoldás tűnik jobbnak, mondhatnám azt is, hogy win win
A backup nem lenne rossz, de sajnos tényleg baromi macera. Viharban nem szoktam használni a pct, vírust és társait pedig remélem nem kapok. Köszönöm még egyszer! 
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kioxia XG7 / Gen. 4x4 / 4TB 100/100 / NVMe / M2 2280
- új Western Digital WD PC SN740 NVMe SSD (512GB)
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060 (ELKELT)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A windowsos megoldás tűnik jobbnak, mondhatnám azt is, hogy win win
A backup nem lenne rossz, de sajnos tényleg baromi macera. Viharban nem szoktam használni a pct, vírust és társait pedig remélem nem kapok. Köszönöm még egyszer!