Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
Milyen gyári változatra gondolsz, ami partíciót is tud menteni, és másik hdd-re visszatehető

( ha jól tudom, ilyet MS nem tud, nem véletlenek a külső programok erre a feladatra ? )Ha adataim megnézed, amd-s vezérlő van a lapomon, nem ich9r.
Gyári változat ha képes bootolni, akkor jó. Ilyenből elsőre a ghost került a kezembe. Előtte pl. win7-et régebbi ghost nem tudta lementeni. Ezért fordultam a Hirens felé, anno..
Hirens boot-olt, csak mikor kiválasztottam pl. acronis-t, vagy ghost-ot, akkor - BIOS-ban RAID módra állított vezérlőnél - nem talált a repertoárjában olyan cd/dvd drivert, amivel be tudta volna olvasni a lemezét, így "Nincs xy meghajtón z.exe" (pl. ghost.exe) üzenettel nem működött
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Apple MacBook Neo 13" 512GB Touch ID Indigó Bontatlan / 27% áfás ár
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest