Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
bernyo
csendes tag
válasz
mcganyol
üzenetére
Nem értem a válaszod. A 200Mb/s=kb 25MB/s, szóval az semmi. 200MB meg úgyse lesz sehogy se. A write back cache-t köszi, azt majd megpróbálom bios-ban engedélyezni, ha még egyszer lesz erőem ezzel játszani. Egyébként ich8-as déli hidam van, de a gigabyte alaplapi raid-jét használtam és az nem tudom, hogy szoftveresnek minősül-e? De szerintem nem. És nem nem csináltam meg, hanem szar volt. De akkor adj tippet plz, hogy hogyan és mit kellett volna máshogy. Néztem a bios-t is, de ott se volt semmi, raidbios-ban meg pláne nem.
Azért köszi a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 256 Gb-os Micro Sd kártya
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Új, garanciás SSD-k - Áfás számlával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért köszi a tippeket.